Thai masszázs

Thai masszázs
Szolgáltatás ára:
1 óra-8000 Ft/ 1,5 óra-10000 Ft/ 2 óra-12000 Ft

Thai masszázs

Gyökerei az ősi Indiába nyúlnak vissza. A masszázs hatása elsősorban az energiarendszer kiegyensúlyozásában rejlik.

A masszázs a talajon elhelyezett matracon történik, könnyű, kényelmes ruhában, fekvő, illetve ülő testhelyzetekben. Az egész testen alkalmazott eljárásnak sajátos koreográfiája van,
A masszázs az izmok nyomásával, nyújtásával a szabad energiaáramlást igyekszik biztosítani. Sajátossága, hogy a thai masszőrök ujjaikon kívül kézfejüket, könyöküket, térdüket és lábukat is használják az élettani pontok masszírozása során. A masszázs rendkívüli hatékonyságát a különböző testrészek sajátos kimozgatásával, kiropogtatásával fokozzák. Az erős nyomások hatására mégsem lesznek tele kék-zöld foltokkal, csak a megnövekedett energia és kitűnő közérzet marad.

Fizikai és pszichés értelemben a fájdalmak és merevségek oldása, a rugalmas, hajlékony, ellazult állapot létrehozása a cél.
Rendszeres alkalmazása jó közérzetet biztosít, emellett kiváló gyógyhatása van a szív- és érrendszeri, emésztőrendszeri és mozgásszervi megbetegedések megelőzésére és kezelésére. Masszázs után frissnek, ruganyosnak érezzük magunkat, könnyebben mozgunk, megszűnik izmaink merevsége, lelkünk pihentebb lesz.

Ajándékozzon AJÁNDÉKUTALVÁNYT szeretteinek!
Eredeti ötletet, hasznos ajándékot keres szeretteinek, barátainak, üzletfeleinek, munkatársainak?
Születésnapra, névnapra, karácsonyra, vagy bármilyen alkalomra rendkívüli örömet szerezhet a különleges élményt nyújtó thai masszázs ajándékjeggyel!